vineri, 1 aprilie 2011

Marina şi Vladik

Cam de la începutul primăverii la toate posturile de tv "s-a născut" o nouă vedetă. Este vorba despre Marina fetiţa care creşte într-un orfelinat şi care i-a vândut premierului Vlad Filat un mărţişor . De atunci între ei s-a legat o prietenie mare . Vladik cum îl numeşte fetiţa s-a dovedit a fi foarte bun cu ea. Astfel la doleanţa fetiţei acesta a procurat un televizor şi a mers la orfelinat însoţit de o armată întreagă de reporteri, care au filmat , s-au amuzat şi seara au difuzat câte un reportaj de la "marle eveniment " . Cam peste câteva zile  aceaiaşi  actori  au fost eroii buletinelor de ştiri. De această dată Filat i-a adus în dar o antenă pentru ca Marina şi colegii să urmărească desene animate de la televizorul lui Filat. Peste alte cîteva zile  premierul a mers să o felicite copilă cu ocazia zilei de naştere . Şi atunci presa era la datorie...
Recent tot ea a fost invitată la primărie, colegii  noştri au alergat repede să vadă ce se va întâmpla acolo. Mă rog, părerea mea de muritor nu contează dar chiar nu mai are presa despre ce vorbi? Nu mai avem alte subiecte care se merită a fi mediatizate? Nu am nimc împotriva fetiţei, ba chiar o admir pentru faptul că e atât de liberă,  în faţa camerelor de filmat. E un copil minunat .  Să recunoaştem că nu e unicul copil greu încercat de viaţă , ca ea sunt mulţi ... din păcate .
Dar poate gestul premierului este mai important decât faptul că bugetul pentru 2011 a fost aprobat abia zilele trecute . Da, omul se pregateşte de o viitoare campanie electorală şi astfel pe seama fetiţei îşi face imagine, pentru că dacă va privi mătuşa Ioana de la ţară la sigur va excalama :"Ia om de treabă mai este, îşi face pomană cu un copil" .
P.S Dragi colegi chiar aveţi de gând să alergaţi la fiecare "pas" al premierului? Şi tot voi îi faceţi imagine în faţa consumatorului de informaţie care este сel  care mege la vot, de fapt şi voi megeţi la alegeri.
Să o lăsăm pe Marina să-şi trăiască  copilăria... deoarece  este un copil  mai deosebit . Iar voi fraţilor luaţi-vă "armele"(сamera de filamt şi microfonul) şi abordaţi alte subiecte mai stringente pentru că în caz contrar piereţi din originalitate şi plictisiţi publicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu